Referenciák

Beszéljenek inkább a munkáim

Hogy épült fel a projekt? Mi okozta a legnagyobb kihívásokat? Milyen lett a végeredmény? Na, és mi a tulajdonos véleménye a munkámról? Az alábbi esettanulmányokban (a képre kattintva) erről olvashatsz részletesen.

Gari-Kont Bt.

A konténer és hulladékszállítással foglalkozó cég egy olyan honlapot szeretett volna, ahol az ügyfelek könnyen megtalálhatják a vállalkozással kapcsolatos legfontosabb információkat, és választ kaphatnak kérdéseikre.

Harry 2003 Kft.

A Harry 2003 Kft, már több, mint 30 éve az egyik piacvezető szereplő az órás, ötvös, becsüs, szakmán belül. Ennek ellenére semmilyen online jelenléttel sem rendelkeztek. Teljeskörű weboldalépítés és online jelenlét kialakítása mellett, egy több mint 450 termékből álló online termékkatalógust is készítettem, ami könnyen átalakítható webshoppá is.

Domodent Esthetics fogászat

A Domodent Esthetics fogászat számára épített honlap és online megjelenés biztosítja, hogy a páciensek könnyen és gyorsan megtalálják a fogászattal kapcsolatos legfontosabb információkat.

Csere Gáspár olimpikon

Csere Gáspár riói olimpikon maratonfutónk egy olyan honlapot szeretett volna, ahol egy helyen koncentrálódnak a legfontosabb információk róla és a pályafutásával kapcsolatban. 

Pénzügyi Mentor

A Pénzügyi Mentor kifejezetten hétköznapi emberek számára kínál gyakorlati tippeket, és pénzügyi tanácsadási alkalmakat. A közös együttműködés során piacra vittük a márkát, megterveztük az arculatot és honlapot, több elektronikus formájú könyv kiadása mellett pedig integráltuk az automatikus időpontfoglaló rendszert is.

BEAC Atlétika 1898

Magyarország egyik legrégibb atlétikai egyesülete egy olyan honlapot álmodott meg magának, amelyben egyszerre ötvöződik a több, mint 120 éves hagyomány és szellemiség illetve a modern, fiatalos lendület. 

Készen állsz, hogy növekedjen a vállalkozásod?