A Harry 2003 Kft egy 90 millió forintos árbevételű cég, és az egyik legjelentősebb szereplő az órás, ötvös és becsüs szakmában Magyarországon. 

Szolgáltatás

Weboldalkészítés, arculattervezés, és online termékkatalógus készítése

Weboldal

harrykft.hu

Mi volt a probléma?

Röviden: Az online jelenlét teljes hiánya. Több, mint 30 éve a szakmában lévő, piacvezető cégtől elvárják a vásárlók, hogy ne csak telefonon vagy e-mailen keresztül tudjanak tájékozódni a termékekről, hanem egyszerűen, gyorsan és kényelmesen választ kapjanak az aktuális kérdéseikre. 

Hogyan épült fel a projekt?

Első lépésben egy online, 450 termékből álló katalógus elkészítését tűztük ki célul, amit nemsokára már webshopként fogunk üzemeltetni. A projekt a stratégia kialakításával kezdődött, majd a weboldal vázát alakítottuk ki, és csak ezután következett az arculat megtervezése, a termékek feltöltése. Komoly fejtörést okozott még a munka során, hogy megtaláljuk a több ezer termék közül azt a 20%-ot, ami a legjelentősebb bevételt tudja hozni a cég számára a jövőben.

Hogyan épült fel a projekt?

Milyen lett a végeredmény?

Jó minőségű, letisztult és esztétikus oldalt sikerült átadni, amellyel – a visszajelzések szerint – az ügyfél és a felhasználók is maximálisan elégedettek. A weboldal átadását követően sikerült árbevétel emelkedést elérni a cégnél, így nemcsak egy szép, hanem bevétel generáló és hatékony rendszerről is beszélünk.

Mi az ügyfél véleménye?

“Köszönetet szeretnék mondani családom és munkatársaim nevében neked Donát! A hihetetlen kitartásodért, igényességedért, profizmusodért, alaposságodért! Nagyon hálásak vagyunk Istennek,mert megismertünk, valamint ,hogy ilyen rövid ismeretség után sikerült cégünk életét, működési alapelveit tükröznöd ebben a weboldalban!”

Mi az ügyfél véleménye?

Készen állsz, hogy növekedjen a vállalkozásod?