Hello

Donát vagyok,
és segítek webre vinni az elképzeléseid.

Mivel senki sem szeret sokat olvasni, ezért ígérem, csak a lényeget mondom.

Arra törekszem, hogy rád, a vállalkozásodra és a célközönségedre leginkább szabott online megjelenést tervezzek majd építsek, legyen szó a webdesign kialakításáról, weboldal építésről, vagy online marketing kivitelezésről. Egy kézben megkapsz mindent, ami a céged sikeres és hatékony online kommunikációjához szükséges.

(Ja, és eskü több színt ismerek, mint a fekete-fehér.)

Mit csinálok?

Segítek azt a profi online jelenlétet felépíteni, amelyre szükséged van. Legyen szó arculattervezésről, a weboldal elkészítéséről, üzemeltetésről vagy automatizmusok integrálásáról számíthatsz a segítségemre, hogy az online megjelenésed meggyőző és eredményes legyen.

Hogyan csinálom?

Röviden: felvesszük a kapcsolatot, mesélsz a terveidről, felteszek sok kérdést, kitűzzük a célokat, kidolgozunk rá egy nyerő stratégiát, felépítjük az online jelenlétet, majd tesztelünk és optimalizálunk addig, amíg nem vagy maradéktalan elégedett a végeredménnyel.

És miért csinálom?

Nagy eséllyel nem aknázod ki az üzletedben rejlő potenciált. Célom, hogy igényes és esztétikus munkán keresztül megvalósítsam azokat az ötleteket, amivel megbíznak. A legnagyobb öröm számomra, amikor átadom a munkát, látom az ügyfél örömét, és a változást amit mindez a (vállalkozás) életébe hozott.