Ebben segítek

Webre viszem a vállalkozásod

Webdesign- és oldal készítés

Közösen megtervezzük a vállalkozásod online jelenlétét és weboldalát, hogy online is tükröződjön a vállalkozásod presztízse.

Automatizált megoldások

Segítek automatizálni azokat a folyamataidat, amik alacsony értékkel bírnak, de mégis rengeteg fókuszt és időt elvisznek. Minden ezzel kapcsolatos terhet leveszek a válladról.

Ügyfélszerzési rendszerek

Az online kommunikáció ma már elvárás, főleg ha a célcsoportod megtalálható az online térben. Segítek, hogy hatékonyan szólítsd meg, majd vásárlókká konvertáld őket.

Szolgáltatások

Pár terület, ahol számíthatsz rám

Weboldal készítés

Egy igazán jó weboldal könnyen megtalálható, értelmezhető, átadja a vállalkozásod értékeit, és nem utolsó sorban gyors, ráadásul jól is néz ki. Pontosan ilyen weboldalakat építek.

Webshop készítés

Segítek a terméked webes értékesítésében, online fizetés és számlázás integrálásában, és automatizmusok építésében, hogy online is tudjanak tőled vásárolni.

Online hirdetések kezelése

Gondosan megtervezzük a hirdetésed alapjait, felkutatjuk a célcsoportodat, megkülönböztetjük magunkat a versenytársaktól, majd mérünk és optimalizálunk.

Marketing kivitelezés

Stratégia és értékesítési tölcsér készítés, közösségi média oldalak menedzselése? Több éves tapasztalatom által, tudok segíteni, hogy a marketinged folyamatosan működjön.

Szövegírás és content

A hatékony értékesítői szöveg kezeli és tisztázza a vásárló kérdéseit, mielőtt feltette volna őket. Átadja a vállalkozásod üzenetét, informál egyben irányítja a figyelmet.

Időpontfoglalási rendszer

Könnyen kezelhető automata rendszert építek, amely leveszi a válladról a terhet, így a vendégeid előre lefoglalhatják időpontjukat, és kiválaszthatják a szolgáltatásod.

Grafikai munkák

Segítek arculatot váltani, vagy megtalálni a vállalkozásod saját hangját, legyen szó logótervezésről, vagy bármilyen folyamatról, hogy magabiztosan tudj kommunikálni.

Weboldal karbantartás

Nem hagylak magadra a weboldal átadását követően. Havidíjas karbantartási szolgáltatásom biztosítja, hogy a weboldalad folyamatosan zavartalanul működjön.

Készen állsz, hogy növekedjen a vállalkozásod?