Weboldal nélkül nem rúghatsz labdába

Ellenben gondolj egy weboldalra, ami pénzt spóról, megkönnyíti a munkád, és kielégíti az ügyfeleid igényeit.

Pontosan ilyen weboldalakat készítek, amelyek letisztultak, egyediek, kiemelkedő minőségűek és hatékonyan átadják a vállalkozásod valódi értékét és üzenetét.

Transzparens folyamatok

Nálam nincs borítékozás, fekete munka, sunyizás. A munkám átlátható, a haladásról pedig folyamatosan tájékoztatlak. 

Elhivatottság

A munkám egyben a szenvedélyem. Arra törekszem, hogy újabb, egyedibb és jobbnál jobb lehetőségeket találjak és építsek be a közös munkába.

Garancia

A munkámra garanciát vállalok. Ha nem vagy elégedett a munkával, akkor nem kell fizetned, sőt még az előleget is visszaadom.

Minőség

Ez nem bullshit. Magas minőségben dolgozom, és minden prémium eszközt biztosítok, hogy ez vissza is tükröződjön a munkáimon.

Egyedi weboldal

Az igényeidre szabva

WordPress alapú

A legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer a világon. Gyors, megbízható és nem utolsó sorban felhasználóbarát weboldalakat lehet készíteni a szoftver segítségével.

Mobilra optimalizált

A weboldal látogatások több mint 60 százaléka már mobil eszközről történik. Éppen ezért reszponzív, kis kijelzőn is olvasható, felhasználóbarát weboldalakat készítek.

Biztonságos

A weboldal biztonságára kiemelt figyelmet szentelek, beállítom a spam szűrést, vírusírtást, tűzfalat és a hacker támadás elleni védelemet is, hogy betonbiztos legyen a weboldal.

GDPR kompatibilis

Külön figyelek a jogi és adatvédelmi megfelelőségre, így jogilag is rendben lesz a weboldal. Adatvédelmi és ÁSZF nyilatkozat mintát is tudok adni, bár érdemes minden esetben egy jogásszal is átnézetni a végleges verziót.

Gyors

A lassú betöltésű honlapokat senki sem szereti. A legprofibb eszközöket használom a gyorsításra; optimalizálom a képeket és a kódokat, így rakéta sebességgel fog szárnyalni az oldalad.

Keresőbarát

Minden esetben elvégzem az alapvető technikai beállításokat, hogy a weboldal keresőbarát legyen. Ezáltal a weboldal könnyen megtalálható lesz majd a potenciális érdeklődőid számára.

A folyamat

Az együttműködés lépésről lépésre

1. lépés

Stratégiai tervező ülés

Minden a tervezéssel és a stratégiával kezdődik. Először kitűzzük a közös célokat, felépítjük a stratégiát, meghatározzuk a weboldalad célját. Ennek a találkozónak az a célja, hogy megismerjem a vállalkozásod, a projektet, illetve, hogy pontosan megalkossuk, hogy miben is rejlik az egyediséged.

2. lépés

Drótváz és struktúra

A közös találkozón megbeszélt információk által kerül kialakításra a weboldal drótváza, struktúrája és szövegezése, ami felkelti az érdeklődést irántad, megragadja a vevőid figyelmét, informálja és végül eléri, hogy vásároljanak tőled. A jó marketing szöveg nem csak több vásárlót hoz, hanem eléri azt is, hogy emlékezzenek rád, vagy a márkádra.

3. lépés

Arculat és webdesign

Az arculatod és a weboldal designja fontos eleme a potenciális ügyfeled figyelmének felkeltése és első benyomásának szempontjából. A begyűjtött információk által a vállalkozásod egyedi megjelenése úgy fog megjelenni a weben, hogy az hűen tükrözze azt az életérzést, amit át szeretnél adni a vásárlóidnak.

4. lépés

Webfejlesztés- és építés

A webfejlesztés során feltöltöm az összes szöveget és képet az előre megtervezett weboldalra. Elkészítem az oldal reszponzív megjelenését, hogy minden eszközön tökéletes legyen a felhasználói élmény. Végül pedig elvégezzük az olyan technikai beállításokat, mint a SEO, a weboldal gyorsítása, és a követőkódok integrálása.

5. lépés

Tesztelés

A weboldal átadását megelőzően élesben tesztelem a weboldalt, különböző biztonsági és gyorsasági ellenőrzéseket futtatok le és ha észreveszek valamit, egyből javítom. Csak akkor adom ki a munkát a kezeim közül, ha azzal én is elégedett vagyok, és minden szempontból megfelel az igényeidnek.

6. lépés

Átadás

A weboldal tesztelését, majd átadását követően, elmagyarázom a weboldal működését, hogy az együttműködést követően is tudd módosítani a honlapot. Természetesen vállalok weboldal karbantartást is, így csak az igazán fontos teendőidre kell figyelned.

Beszéljenek a munkáim

Készen állsz, hogy növekedjen a vállalkozásod?