Visszajelzések

A kivitelezés, legyen szó weboldal készítésről, stratégia kialakításáról, vagy online kommunikáció megtervezéséről, egy bizalmi dolog, ugyanis az ügyfél nem látja előre, hogy milyen minőségű lesz a munka. Mindezen felül joggal tapasztalható egy általános bizalmatlanság és szkeptikusság is a szakma felé.

Beszélni, és ígérgetni könnyű, eredményeket szállítani már kevésbé.

Ennek fejében döntöttem úgy, hogy minden megbízómtól részletes visszajelzést kérek a közös munkáról, és azt transzparensen megosztom, akkor is ha az negatív, és esetleg nem elégedettek.

Mondhatnám, hogy a lentebb megosztott visszajelzések egy bizonyíték a munkám minőségére, de garantálni bármiféle “sikert” – jelentsen ez bármit is – nem tudok, és nem is szeretnék.

Ezek a részletes visszajelzések talán segítenek a döntésben, vagy egyszerűen csak fémjelzik, hogy a munkám minősége és a megbízóim elégedettsége számomra mindig a legfontosabb. Ezt a célkitűzésemet erősíti, a teljes pénz visszafizetési garancia amit a munkámra vállalok, továbbá a portfóliómban megtekinthető munkáim mindegyike.

Ha megkapom Tőled a bizalmat, akkor én azt minőségi, hatékony és transzparens munkával és prémium végeredménnyel hálálom meg.