A marketinged hozza az eredményt. Minden más csak költség.

Ha hibátlan, és magas minőséget képviselsz a piacodon, de mindezt nem tudod kommunikálni a vevőidnek, az pont olyan, mintha semmit sem csinálnál.

Valószínűleg te is tudod: marketingre szükséged van, ugyanis nem elég jónak lenned, annak is kell látszanod. Legyen szó marketing stratégia készítésről, tartalom marketingről, a céged social felületek menedzseléséről, vagy online hirdetések kezeléséről, tudok segíteni, hogy célba érjen az üzeneted.

Marketing

hogy szintet lépjen a vállalkozásod

Marketing stratégia

A marketing stratégia nem csak a “nagyhalak” kiváltsága. Segítek megtervezni azt a stratégiát, amely a legjobban illik a cégedre, hogy a marketinged hatékony legyen.

Online fizetés/számlázás

Az online fizetés és számlázás beállításával automatizálni tudod azokat a folyamatokat, amelyek rengeteg fókuszt és energiát vesznek el. Foglalkozz az igazán fontos dolgokkal.

SWOT elemzés

Egy hatékony elemzési technika. A segítségével elemezhetővé válik a vállalkozásod jelenlegi, és megtervezhető jövőbeni helyzete.

Tartalommarketing

Segítek, hogy a tartalommarketingen keresztül érdekes és értékes tartalmakat ossz meg, melyekkel könnyen elérheted a jól meghatározott célközönségedet.

Online hirdetések kezelése

Az online hirdetések napjaink egyik legjobban megtérülő befektetése. A segítségével eljuthatsz a célcsoportodhoz, és megjelenhetsz ott, ahol mindenki lát.

Chatbot építés

Azok a cégek, akik nem tudnak megfelelően gyorsan kommunikálni az ügyfeleikkel háttérbe szorulnak. A chatbot erre kínál egy automatizálási megoldást.

Social media menedzsment

Te törődj az üzlettel, én addig olyan posztokat készítek a vállalkozásod követőinek a Facebookra vagy az Instagramra, amitől jobban a szívükhöz nősz.

Szövegírás

Egy vállalkozás életében gyakran előfordul, hogy szöveget kell írni. Elkészítek neked minden olyan tartalmat, amire szükséged lehet: blogposzt, cikk, hírlevél stb.

Készen állsz, hogy növekedjen a vállalkozásod?