A Gari-Kont Bt. egy olyan bemutatkozó oldalt szeretett volna, ahol az ügyfelek könnyen megtalálhatják a vállalkozással kapcsolatos legfontosabb információkat, és választ kaphatnak gyakori kérdéseikre. 

Szolgáltatás

Bemutatkozó weboldal készítése, és arculattervezés

Weboldal

garikont.hu

Mi volt a probléma?

A cég Mezőkövesd környékén és Borsod megyében foglalkozik nemveszélyes hulladék szállítással, ennek ellenére még nem rendelkeztek olyan online jelenléttel, ahol a vállalkozással kapcsolatosan legfontosabb alap információk megtalálhatóak. Ezt a problémát orvosolja a friss weboldal, ahol előre megválaszoltuk az összes felmerülő kérdést, sőt online űrlapot is integráltunk az oldalba.

Milyen lett a végeredmény?

A végeredmény egy letisztult, és modern megjelenésű weboldal lett, a rendszerbe integrált ajánlatkérő űrlap pedig jelentős terhet vesz le a vállalkozásról, így segítve őket a fókuszáltabb munkavégzésben.

Milyen lett a végeredmény?

Mi az ügyfél véleménye?

“Honlapkészítés? Csak Gyenes Donát! A hozzáértése, precizitása, megbízhatósága miatt mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönjük szépen az általad elkészített honlapot! Azt valósítottad meg, amit mi megálmodtunk! Átlátható, letisztult. Egyszerűen tökéletes! Köszönjük a gyorsaságod és a türelmed, amit a többszöri változtatásainknál is megtartottál! Jó volt Veled együtt dolgozni, további sikereket kívánunk!”

Készen állsz, hogy növekedjen a vállalkozásod?