Csere Gáspár olimpikon maratonfutónk, aki a 2016-os riói olimpián képviselte Magyarországot.

 

Szolgáltatás

Bemutatkozó weboldal készítése, és arculattervezés

Mi volt a probléma?

Gáspár már régóta szeretett volna egy olyan online teret, ahol róla és pályafutásával kapcsolatos legfontosabb információk egy helyen koncentrálódnak. Mindemellett szeretett volna egy olyan platformot is – a social media mellett – ahol statikusan megjelennek a nyílvános szereplései. (interjúk, videók, hírek, cikkek stb.)

Milyen lett a végeredmény?

Az elkészült honlap egy letisztult, és modern megjelenésű weboldal lett, ami formailag és tartalmilag is az elvárt minőséget tükrözi.

Milyen lett a végeredmény?

Mi az ügyfél véleménye?

“Összességében elégedett vagyok, Donát gyorsan, lelkiismeretesen és kedvező áron elkészítette a weblapomat. A végeredmény megfelel az elvárásaimnak, mind formailag, mind tartalmilag igényes munka lett. Kevés formai és technikai megkötésem volt, mégis kreatívan oldotta meg a szituációt. Az utólagos észrevételeimet megértette és nagyrészt pontosítani tudta. Fiatalkora ellenére precízen, határidőknek megfelelően menedzselte a projektet. Sportbaráti viszonyunk ellenére is professzionálisan kezeli a szerződéses viszonyt. Meglehet, hogy nemrégi pályakezdése miatt még a gyakorlatszerzés folyamatában van, ugyanakkor megbízható és igényes munkát végez, ezért tudom ajánlani bárkinek!”

Készen állsz, hogy növekedjen a vállalkozásod?