Az 1898-ban megalakult BEAC egyike a legrégebbi magyar sportegyesületeknek. Az atlétika volt a legelső sportági szakosztály, amelyet a klub keretein belül aktívan űzni kezdtek, felkaroltak és az egyesület fennállása óta megszakítás nélkül – nehéz anyagi körülményei dacára – működik, eredményeivel a kezdetektől fogva hozzájárulva a BEAC, a mindenkori magyar versenysport, és a magyar atlétika eredményességéhez, magas színvonalához.

Szolgáltatás

Weboldal készítés

Mi volt a probléma?

A BEAC Atlétika 1898, Magyarország egyik legrégebben alapított egyesülete, ezért a vezetőség mindenképp szerette volna az egyesület fő színét a feketét megjeleníteni az új weboldalon. Ez kezdetben nagy kihívást jelentett, de végül sikerült egy olyan kompozíciót kialakítani, amely átadja a BEAC Atlétika fő üzenetét a látogatónak, és egyben megfelel a modern kor elvárásainak.

Milyen lett a végeredmény?

A végeredmény egy felhasználóbarát, informatív és mindenki számára könnyen kezelhető honlap lett, amely minden szegletében tükrözi a BEAC-os életérzést.

Milyen lett a végeredmény?

Mi az ügyfél véleménye?

“Az elkészült honlap átlátható és funkcionálisan egyértelmű. Tudtuk rizikós húzás fekete-fehér színekben megjeleníteni egy egész weboldalt a mai világban, de szerettük volna, hogy az egyesületünk színei ilyen formában is visszatükröződjenek. Donát rendkívül jól játszott az elemekkel és az elkészült munka pozitív értelemben lett szokatlanul magával ragadó. Megbízásaim alkalmával ritkán találkoztam ilyen precíz munkavégzéssel, a kezdeti lépésektől az utolsóig. Nincs megvalósíthatatlan elképzelés, csak a megfelelő embert kell megtalálni!”

Készen állsz, hogy növekedjen a vállalkozásod?